Privacybeleid

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen. Uw gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen van de privacywetgeving.

Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens wij verzamelen, waarom wij deze gegevens verzamelen en wat wij daarmee doen. Zo krijgt u een duidelijk beeld wat er met uw gegevens gebeurt. 

Dit privacybeleid is van toepassing op alle leveringen en diensten van Alexis leerhulpmiddelen.nl.

Persoonsgegevens

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die u op onze website gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken wanneer u deze bij ons achterlaat:

  • Aanhef
  • Naam
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • E-mailadres voor factuur (optioneel)
  • Telefoonnummer
  • Betaalgegevens

Doeleinden

Wij verwerken bovenstaande gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden (mede afhankelijk van welke diensten of functionaliteiten u gebruikt):

  • Om uw bestelling af te kunnen leveren
  • Voor het afhandelen van betalingen
  • Om u op de hoogte te houden over uw bestelling en levering
  • Om u de mogelijkheid te bieden een account aan te maken en deze te bevestigen
  • Om u de mogelijkheid te bieden om een contactformulier in te vullen
  • Om uw eventuele vragen te beantwoorden
  • Voor het verzenden van onze nieuwsbrief indien u hiervoor expliciet toestemming voor heeft gegeven
  • Om u te informeren over wijzigingen van onze diensten
  • Om bezoekgegevens via Google Analytics bij te houden die uw webbrowser meestuurt

Delen van gegevens aan derden

Wij geven de door u verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor betalingen en voor de levering van de door u bestelde producten, of aangevraagde diensten. Wanneer wij uw gegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er o.a. (met een overeenkomst) voor dat uw gegevens niet voor andere doeleneinden worden gebruikt. Ook komen wij hierin overeen dat uw gegevens worden verwijderd zodra deze niet meer nodig zijn. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is.

Bewaartermijn

Ordergegevens bewaren wij tot 7 jaar na het plaatsen van de order. Dit is verplicht gesteld door de Belastingdienst. Persoonsgegevens voor het versturen van de nieuwsbrief, bewaren wij totdat u aangeeft geen nieuwsbrief meer te willen ontvangen. Overige persoonsgegevens (bijv. een e-mail) bewaren wij maximaal 6 maanden na afronding van ons contact.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid van gegevens

U kunt te allen tijde een verzoek indienen om uw gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te wissen. Mocht dit het geval zijn, mail dan uw verzoek naar Alexis@leerhulpmiddelen.nl o.v.v. gegevens. Binnen 1-2 werkdagen wordt uw verzoek verwerkt en ontvangt u per mail een bevestiging.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Kunnen wij er samen toch niet uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Veranderingen

Dit privacybereid is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in dit beleid. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacybeleid te raadplegen.

 

Contactgegevens

Alexis leerhulpmiddelen.nl

Koninginnelaan 53

7315 BM Apeldoorn

Website: www.leerhulpmiddelen.nl

E-mail: Alexis@leerhulpmiddelen.nl 

Telefoonnummer: 055 843 76 25 

KvK: 60977973

BTW: NL001876750B30

 

Lees ook onze Algemene voorwaarden en Cookiebeleid.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Catalogus 2020

Openingstijden:

U bent van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Koninginnelaan 53 in Apeldoorn!

Wij hebben geen vaste openingstijden, dus laat even weten wanneer jullie langs willen komen! 
 

Ma:op afspraak
Di:op afspraak
Wo: op afspraak
Do:op afspraak
Vr:op afspraak
Za/Zo:Gesloten

 

Klik hier voor onze activiteiten.

 

© 2009 - 2020 Leerhulpmiddelen.nl | sitemap | rss