Privacybeleid

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen. Uw gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen van de privacywetgeving.

Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens wij verzamelen, waarom wij deze gegevens verzamelen en wat wij daarmee doen. Zo krijgt u een duidelijk beeld wat er met uw gegevens gebeurt. 

Dit privacybeleid is van toepassing op alle leveringen en diensten van Alexis leerhulpmiddelen.nl.

Persoonsgegevens

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die u op onze website gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken wanneer u deze bij ons achterlaat:

  • Aanhef
  • Naam
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • E-mailadres voor factuur (optioneel)
  • Telefoonnummer
  • Betaalgegevens

Doeleinden

Wij verwerken bovenstaande gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden (mede afhankelijk van welke diensten of functionaliteiten u gebruikt):

  • Om uw bestelling af te kunnen leveren
  • Voor het afhandelen van betalingen
  • Om u op de hoogte te houden over uw bestelling en levering
  • Om u de mogelijkheid te bieden een account aan te maken en deze te bevestigen
  • Om u de mogelijkheid te bieden om een contactformulier in te vullen
  • Om uw eventuele vragen te beantwoorden
  • Voor het verzenden van onze nieuwsbrief indien u hiervoor expliciet toestemming voor heeft gegeven
  • Om u te informeren over wijzigingen van onze diensten
  • Om bezoekgegevens via Google Analytics bij te houden die uw webbrowser meestuurt

Delen van gegevens aan derden

Wij geven de door u verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor betalingen en voor de levering van de door u bestelde producten, of aangevraagde diensten. Wanneer wij uw gegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er o.a. (met een overeenkomst) voor dat uw gegevens niet voor andere doeleneinden worden gebruikt. Ook komen wij hierin overeen dat uw gegevens worden verwijderd zodra deze niet meer nodig zijn. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is.

Bewaartermijn

Ordergegevens bewaren wij tot 7 jaar na het plaatsen van de order. Dit is verplicht gesteld door de Belastingdienst. Persoonsgegevens voor het versturen van de nieuwsbrief, bewaren wij totdat u aangeeft geen nieuwsbrief meer te willen ontvangen. Overige persoonsgegevens (bijv. een e-mail) bewaren wij maximaal 6 maanden na afronding van ons contact.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid van gegevens

U kunt te allen tijde een verzoek indienen om uw gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te wissen. Mocht dit het geval zijn, mail dan uw verzoek naar Alexis@leerhulpmiddelen.nl o.v.v. gegevens. Binnen 1-2 werkdagen wordt uw verzoek verwerkt en ontvangt u per mail een bevestiging.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Kunnen wij er samen toch niet uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Veranderingen

Dit privacybereid is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in dit beleid. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacybeleid te raadplegen.

Contactgegevens

Alexis leerhulpmiddelen.nl

Ovenbouwershoek 6

7328JH Apeldoorn

Website: www.leerhulpmiddelen.nl

E-mail: Alexis@leerhulpmiddelen.nl 

Telefoonnummer: 055 843 76 25 

KvK: 60977973

BTW: NL164375764B02

Lees ook onze Algemene voorwaarden en Cookiebeleid.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

NOT 2019

Nieuw!

Workshop: Wiebelen en friemelen thuis

Datum: 19-11-2018

Openingstijden:

U bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn!

LET OP! Vrijdag 2 november 2018 zijn wij gesloten! 

Ma:13:00 - 17:00
Di:13:00 - 17:00
Wo: 13:00 - 17:00
Do:13:00 - 17:00
Vr:13:00 - 17:00
Za/Zo:gesloten


Klik hier voor onze activiteiten.

Catalogus 2017

© 2009 - 2018 Leerhulpmiddelen.nl | sitemap | rss
Deze website maakt gebruik van functionele, tracking, en Social Media cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.